Chok DEE

Over Chok Dee

Chok Dee is een Muay Thai & Kickboksen sportschool in Deventer.
In januari 2009 besloot een aantal trainers, die elkaar al jaren kenden van verschillende sportscholen, Chok Dee op te richten.
Chok Dee (Thais voor “ik wens je veel geluk”) probeert zich op een positieve manier te onderscheiden in de (vecht)sportwereld.

Erkend en gediplomeerd lesgeven

Er zijn bij Chok Dee meerdere trainers in het bezit van een Stichting Kickboksen en Mixed Martial Arts Opleiding (SKMO) diploma.
– Gediplomeerd Kickboksen docent
– Gediplomeerd Jeugd kickboksen docent

Weerbaarheid, discipline en respect

Bij Chok Dee ligt de nadruk niet op “het winnen” van elkaar maar op onderling respect, het samen leren en het elkaar helpen om beter worden. Chok Dee richt zich in eerste instantie niet op toekomstige kampioenen maar op mensen die zichzelf, via de eeuwenoude traditionele Thaise sport, willen ontwikkelen. Bij Chok Dee wordt er lesgegeven in Thaiboksen of beter gezegd Muay Thai. Bij de lessen worden technieken behandeld uit het Muay Thai, kickboksen en boksen. Altijd zijn meerdere trainers aanwezig, elk met zijn eigen specialisatie. Hierdoor is het mogelijk veel persoonlijke aandacht aan leden te besteden.

Missie

Ons missie is om mensen te motiveren en elkander te leren respecteren. De trainers van Chok Dee hebben de nodige kennis en ervaringen opgedaan en willen deze maar al te graag doorgeven aan zijn leerlingen.

Bij de trainingen heerst er een gezellige sfeer en iedereen gaat leuk met elkaar om. Spreekt dit jou aan en ben je nieuwsgierig geraakt?
Kom gerust langs voor een gratis proefles!

De jeugd is de toekomst en daarom proberen wij ons hierin te onderscheiden!

Get in touch!